HD liquid coverage | CATRICE


Helooooooooou! 
Dobrodosli u moj novi post. Napokon sam uspela da nadjem malo vremena , kako bih napravila jednu recenziju samo za vas.Naime, u pitanju je tecni puder marke Catrice cosmetics. Ja sam prosto odusevljena njime. 
On apsolutno prija mom tipu koze. Kada ga nanesete sam se matira i uopste ne deluje kao da imate puder.  Bocica je staklena, nije kao ostale samim tim sto ima kapaljku ili pipetu, kojom ''izvlacite'' puder iz nje. Pipeta je uskog precnika, tako da omogucuje kontrolisani nanos pudera na kozu. Bocica sadrzi 30ml. 

Ne moze se reci da kada ga nanesete traje bas 24h, kao sto pise na njemu, ali je vrlo postojan. Nije primetan kada ga nosite i zato mi se bas toliko i dopada. Spada u one pudere redje konzistencije pa vrlo lako izlazi kroz otvor kapaljke. Obicno takva konzistencija meni upucuje na puder koji ima neko slabije do srednje prekrivanje, ali totalno sam se prevarila u tom mom predrasudu naspram odnosa konzistencije i prekrivanja.
Moja nijansa je  010 LIGHT BEIGE.
Mozete ga naci u DM-u po ceni od oko 900din.Uslikala sam za vas i fotografije pudera , kako lice izgleda pre i posle na nosenja. 


Pre: 


Posle:


Nadam se da vam se dopao moj post! Vidimo se u sledecem :)

You Might Also Like

2 коментара