Autumn/winter | Today's outfit




Zdravo svima!
Dobrodosli u moj novi post :)


Naime, posle dugo vremena, napokon sam nasla vremena da svoj blog obogatim jednim novim postom, outfit postom. Inspiraciju za danasnji outfit ,pronasla sam u jesenjem liscu i okolnoj prirodi. 
Takodje, zelim da vam pokazem moju novu omiljenu stvar iz ormara, a to je crna jaknica, koja je postala apsolutni must-have odevna stvar. Narucila sam je sa, vama dobro poznatog ROSEGAL sajta. Kao i obicno, prezadovoljna sam njenim kvalitetom i velicinom i dizajnom. Upravo je ista uzivo, kao i sto izgleda na samom sajtu. Ukoliko i sami zelite da porucite ovu jaknu, mozete je pronaci na ovom LINKU.

| Rosegal | BlackJacket |


Totalno je u nekom rokerskom fazonu, sa dve imitacije malih dzepova i sa dosta rajfeslusa po sebi. Jakna takodje ima i kragnicu, moze se zakopcavati.


Moze se nositi skoro uz sve moguce kombinacije, vrlo je povoljna za nocne izlaske, ali i za dnevne varijante, poput setnje, ispijanja kafa i slicno...


|  Black jacket  |






Takodje, ima kais u donjem delu, koji mozete upotrebljavati ukoliko zakopcate jaknu, ali i kada je jakna raskopcana.



Toliko sto se ovog posta tice, nadam se da vam se dopao :)

Do sledeceg citanja, Vas
Pandaway blog



You Might Also Like

14 коментара

  1. Jakna je prepreprelepa 😍 Na leto planiram da kupim novu kožnu jaknu i definitivno će biti u tom fazonu samo se još uvek razmišljam između crne, crvene, bele i svetlopink 😂 Ceo autfit ti zapravo, jako dobar, ako i sam post ❤️

    Blogmas: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zahvaljujem, jako! I ja sam se dvoumila izmedju crne i zute, ali sam se ipak za crnu odlucila :) ❤️

      Избриши
  2. Vrlo simpatican outfit. Odusevljena sam cizmicama. ❤❤

    https://smallwomenscorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши