Make-Up HAUL






 Zdravo svima! :)
U danasnjem postu cu vam prikazati sminku koju sam skoro kupila i ispisati svoju recenziju o njima. Svim proizvodima sam uglavnom zadovoljna, nekim vise, a nekim manje. :D
A na kraju posta cete videti kako sam uklopila tu sminku. :)




1. REVOLUTION Vivid Baked Bronzer 



Sa vrlo malo nanosenja ovog bronzera na cetkici, mozete naneri dovoljno bronzera. Prilicno se sjaji, izgleda kao spoj hajlajtera i mat bronzera.

              Ocena 5/5.



                            
                                                           2.REVOLUTION Vivid Baked HighlighterDruga stvarcica je ovaj preeeedivan hajlajter. Mom odusevljenju nema kraja! Ima bledozuckasti sjaj i vrlo se lako nanosi.                                                 Ocena 5/5
 


                          
                           3-4. REVOLUTION Pressed Powder + REVOLUTION Liquid concealer
Treca i cetvrta stvar, kao sto i sami mozete videti, opet marke REVOLUTION :D Kompaktni puder i tecni korektor. Kompaktni puder nije los, ali je tecni korektor mnogo bolja stvar. Pokriva podocnjake vrlo lagano, kao i bubuljice i nesavrsenosti sa lica.

Puder 4/5
Korektor 5/5








5. CATRICE Eyeliner pen

I za promenu, malo Catrice proizvoda :D Kao sto i sami vidite, ajlajner u olovci. Vrlo je postojan,teze se skida. Dakle stavite ga u izlasku - imate ga u istom stanju kad se vratite posle izlaska. :)
Ja bas i nemam iskustva sa ajlajnerom u ovakvom obliku, uglavnom koristim mekanu cetkicu pa mi ovaj malo teze ide sto se stavljanja tice i iz tog razloga cu mi i dati nizu ocenu :D

Ocena 4/5










6. CATRICE Red Matte Lipstick

Must have! Crveni mat ruz, koji preeeeeeedivno stoji. Bez daljeg opisa.

Ocena 5/5






7-8. Esseence lipstick + Essence eyebrow stylist set

A sada da malo predjemo na Essence. :D Karmin koji vuce na ljubicastu boju, malo tamnijeg intenziteta boje. Nije mat, polusjajan je. Vrhunski stoji :)
Sto se tice seta za oblikovanje obrva, ja sam odabrala set za plavuse, zbog svetlije boje kose sto prirodno, to malo i farbane :D Obrve dodju kao prirodne sa ovom bojom, uz to imate i kalupe za iscrtavanje obrva koje ja licno ne praktikujem da koristim jer mi obrve izgledaju previse fejk.

Karmin 5/5
Set za obrve 5/5









9. Golden Rose Lash Plumping Mascara

Ako od svojih trepavica zahtevate volumen, ovo je prava stvar za vas. Istice i najmanje dlacice trepavica i samim tim vam one izgledaju gusce.

Ocena 5/5









10. Golden Rose Essential Great Curl i Volume Mascara

Ovu maskaru koristim za definisane dlacica, nakon sto stavim maskaru za volumen. Uz kombinaciju ove dve maskare razlicitih cetkica, dobijem zeljeni izgled svjih trepavica i istaknem oci.

Ocena 5/5






11. Golden Rose Longstay Matte liquid Lipstick

I naravno , najsladje za kraj. Mislim da ce ovo biti stvarcica koju cu najpre istrositi od gore navedenih. Predobar. postojan. mat tecni ruz lila boje savrsen za svaki dan! Moja preporuka :)

Ocena 6/5





A evo kako izgleda kombijacija svih ovih proizvoda kada se nanesu i ukombinuju :)






I kako sam to sve uklopila u svoj dnevni outfit :)





Nadam se da vam se dopao moj post :) 

^ Komentarisite ^


You Might Also Like

11 коментара

  1. Odlican haul,bas sam uzivala. Probably sam vecinu stvari i slazem se sa tobom. Recimo catrice ajlajner mi je bio los. Sve u svemu super post i mnogo si slatka.

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan haul, moram reći da nisam ni obraćala toliko pažnju na šminku koliko na tebe, zaista si predivna i outfit mi se mnogo dopada! Odlično <3


    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  3. Wow, baš si dosta toga kupila, moram priznati sve mi se sviđa i super si se našminkala

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши