Rosegal package | Part 2

Valentines sale  on Zaful |  Valentines sale  on Zaful |  Valentines sale  on Zaful


Zdravo svima! Pre svega,zelim da vam se zahvalim na svoj podrsci koju mi pruzate. :) Dobrodosli u novi post. Za danas sam vam pripremila novi outfit i gomilu fotkica, u pitanju je sajt Rosegal.  Pa da pocnemooooo :)

1.  
V Neck Striped Casual Blouse - Stripe - One Size

Kao sto i sami na slici uocavate, u pitanju je bluza, prugastog printa. Sportsko-elegantne varijante, koja se uklapa uz vase svakodnevne outfite. Najvise mi se dopada siroki deo u predelu laktova koji se spusta do podlaktice. Takodje trobojne ranfle daju bluzi svoj pecat. V izreza je, sto mi se posebno svidja, nije uobicajena, lako se kombinuje. Materijal je takodje fin, ima lastiku u predelu struka.







Ovaj sorts je pamucan, letnje je varijante i upravo zbog toga nisam mogla da ga obucem i uslikam, sto ne znaci da to necu uciniti kada vreme bude to dozvoljavalo. Sorts je strukiran lastikom, takodje oko struka ima i traku koja se vezuje u masnu. Takodje ovaj sorts ima dva dzepa sa strane i nije uzak, vec lagan padajuci. 






3. Pair Of Sweet Cashmere Hooded Winter Gloves With Exposed Fingers For Women

Dalje cu vam predstaviti rukavice, bas za ovo doba godine. Rukavice su mekane, ''cupavog'' materijala. Podesive su, sto znaci da mozete da ih nosite do pola prstiju i da obuhvate i prste. Imaju jedno dugme na koje se kaci nastavak za prste ukoliko zelimo da nam prsti budu van. Odusevljena sam njima. Vrlo su tople i lagane i estetski su vrlo lepe! Preporucujem! :)












To je bilo sve za ovaj post :)

Look at Valentines sale  on Zaful :)



You Might Also Like

8 коментара