Zaful outfits

         Valentines sale  on Zaful |  Valentines sale  on Zaful |  Valentines sale  on Zaful 


Cao svima!
Danas sam za vas pripremila vise postova, sa vise outfita sa dobro poznatog sajta Zaful . Pokazacu vam sta sam sve narucila i podelicu sa vama kako sam zadovoljna kvalitetom tih stvari. Pa da pocnemo :)


Kao sto i sami mozete videti, u pitanju je jedna mnogo lepa bluza, koju mozete svakodnevno nositi (u skoli, na faksu, na kafi, u setnji... ). Opustena varijanta koja se moze kombinovati uz farmerke kao i uz pantalone. Tri cetvrt rukava je,, sa vezivanjem napred, dok pozadi ima dve vezice u ''X" na ledjima. Prezadovoljna sam kvalitetom ovog pulovera, materijal je taaaaako divan, svima bih ga preporucila. 





Bordo(crvena) kosulja dugih rukava. Apsolutni must have! Omiljena stvarcica od cele porudzbine. Laganog je materijala, moze se kombinovati sa pantalonama, farmerkama, dubokim suknjama.. V izreza je. Izabrala sam odgovarajuci broj, tako sto sam porucila broj veci od standardne velicine koju nosim. 




3. Slimming Lacing Asymmetric Swimsuit - Burgundy 2xl


Jednodelni savrseni kupaci. Kupaci je vrhunskog kvaliteta, elastican je i moderan. Za devojke koje imaju vece grudi, ovaj kupaci ce im apsolutno odgovarati i nece se pokajati! Gornji deo kupaceg je postavljen tankim slojem sundjera, govovo neprimetnim. Moderan dizajn, izveden pertlama, ucinice vas najprimecenijom osobom na plazi. Pertle se podesavaju, mozete zategnuti i opustiti koliko god vama odgovara, odnosli liniji vaseg tela. 








Predivna nezno roze bluza-duksic, koji se savrseno uklapa u svakodnevni outfit. Bluza je pamucna, opustene je varijante i vrlo se lako kombinuje, upravo zbog te njene 'klasicnosti' da tako kazem. Ima ranfle oko rukava i oko vrata, ''dzakasta'' je, odnosno siroka i vrlo udobna za nosenje. Moja preporuka svima.






Nadam se da su vam se slike dopale.
Hvala vam sto ste posetili moj blog.
Vidimo se uskoro... :)


     Look at Valentines sale  on Zaful :)


You Might Also Like

2 коментара